Bij de cursussen voor kinderen kunnen we een coördinator gebruiken.
We kijken uit naar iemand die enthousiast is, een klein beetje tijd kan inzetten (hooguit 1, een enkele keer 2 uur per week) en leuke ideeën heeft. Leeftijd is niet zo belangrijk.
Ook hier geldt: een e-mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact op. 

Vrijwilliger voor beheerszaken. U bent welkom om bij ins een functie te vervullen t.a.v. het beheer van het gebouw. Lees hierover meer bij  www.haarlemvoorelkaar.nl/hulpvragen/248051  

Gastvrouwen/-heren
. U treft hen aan wanneer u één van onze cursussen of activiteiten bezoekt. Zij staan borg voor onze gastvrijheid. Tijdens de cursussen en andere activiteiten zorgen zij voor consumpties en springen zij in op de vragen die zich voordoen.
Velen van hen zijn er elke week, maar dat is niet noodzakelijk. Invallers zijn ook welkom. De uren worden altijd in overleg ingedeeld.
Het is niet alleen nuttig werk. Het werk biedt ook de mogelijkheden tot nieuwe contacten. Info.bij Juut Overmeer, tel. 023 525 4187 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U krijgt als vrijwilliger bij de BVO wanneer u dat wilt korting op de prijs van een cursus.
Daarnaast laten we een paar keer jaar op andere wijze blijken blij te zijn met onze vrijwilligers. 


Flyer vrijw 1216