Intuitief Tekenen 05 450

Wil jij even lekker ontspannen en je dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten?

Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? En wil je je graag (leren) uitdrukken met verschillende tekentechnieken?  Dan is deze cursus echt iets voor jou. Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang.  

Aan het begin van de les zullen we wat creatieve en meditatieve ontspanningsoefeningen doen om bij jezelf aan te landen. Vervolgens ga je lekker aan de slag met kleurig soft pastelkrijt, oliepastelkrijt, kleurpotlood of houtskool, waarbij je je laat leiden door je gevoel. Ik zal ter inspiratie thema’s aanreiken, maar er is altijd ruimte om met je eigen thema’s aan de slag te gaan. Er is in deze cursus aandacht voor tekentechnische zaken, zoals materiaalgebruik, kleur- en contrastwerking. Maar belangrijker is je zelfexpressie en het exploreren van manieren om jezelf uit te drukken op papier.


Docent: Inger v.d. Werf
Aantal lessen: 7
Aantal deelnemers: min. 6/max. 9
Tijd: woensdag 19.30-21.30 uur, 1xp.14 dg.
Data: 19 jan. t/m  20 april 2022
Kosten: € 127,00 incl. materiaal
Bij deze cursus zijn teken- en schilderpapier en het gebruik van houtskool en lijnolie inbegrepen. Vanwege de hygiëne werk je zoveel mogelijk met je eigen materialen en dien je je eigen soft pastelkrijt en oliepastelkrijt mee te brengen. Als je advies wilt over de aanschaf van materialen, neem dan gerust contact op:

- Wil je eerst eens uitproberen? Volg dan een proefles bij de docente. Meer info: www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/kalender


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan   met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden

 

 

 Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven