iphone

U bent het bezit van een mooie iPhone van Apple.

Die heeft veel mogelijkheden, maar gebruikt u die ook? U leert in deze cursus de beginselen van de iPhone. Wat staat er allemaal op, hoe werkt de bediening, wat is het startscherm?  Hoe komt u op Internet? Wat zijn Apps? U leert e-mailen op uw iPhone, internetpagina’s bezoeken, gebruik van de camera en agenda, en wat nog meer ter sprake komt. Kortom, na deze cursus heeft u geen angst meer voor uw iPhone maar enkel gemak. Deze cursus is niet geschikt voor wie een Android-smartphone (Samsung, Motorola, Xiaomi, etc.) gebruikt.


Docenten: Frank van Waveren en Ad Brokx
Aantal lessen: 5
Aantal deelnemers: min. 4/max. 6
Tijd: maandag 9.45-11.45 uur
Data: 23, 30 jan., 6, 13 en 20 febr. 2023
Kosten: € 72,00

> De cursus is vervallen: er zijn te weinig deelnemers.Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wendenOm u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven