GiovannaDigregorio 475

Dappertutto betekent overal: overal Italiaanse taal!

In Italië, op vakantie; in de stad, in je favoriete Italiaanse restaurant; thuis, bij je Italiaanse vrienden en familie; en nu ook bij Buurtvereniging Overveen! In deze beginnerscursus met communicatieve aanpak leer je basisgesprekken te voeren en met typische vakantiesituaties in Italië om te gaan (zich voorstellen aan iemand, aan de bar bestellen en in een Italiaans restaurant eten). We behandelen de eerste drie hoofdstukken van het boek. Italiano Dappertutto is ook een culturele reis naar Italië: naast het leren van de basiswoorden en - grammatica maak je ook kennis met de Italiaanse cultuur, gewoonten, steden, eten en meer. 

Deze cursus is geschikt voor jou als je nog nooit Italiaans hebt gestudeerd of slechts een paar woorden kent. Samen beginnen we bij de basis. 
Voor iets gevorderden is er ook een cursus: klik hier

 
> Deze cursus vervalt: er zijn te weinig deelnemers. 


Docent: Giovanna Digregorio
Aantal lessen: 14
Aantal deelnemers: min. 8/max. 9
Tijd: dinsdag  11.30-13.00 uur
Data: 10 jan. t/m 18 april 2023
Kosten: € 140,00
Het boek: Dieci A1, Alma Edizioni ISBN: 9788861826762 [boek + interactief e-boek] of 9789463925037 [boek] bestel je zelf.
Link 


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden

 

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven