vrijdag tekenen schilderen2 450

Dit zijn 2 cursussen:  op donderdag en op vrijdagl

Heeft u altijd al willen tekenen en schilderen maar weet u niet hoe te beginnen? Of bent u begonnen en wilt u advies? Dan biedt deze cursus uitkomst! Als beginner maakt u kennis met tekenen en schilderen via opdrachten in verschillende materialen en technieken, waarbij u werkt met potlood, krijt, houtskool, inkt, aquarel-, acryl- en olieverf. Wie al wat ervaring heeft, komt door persoonlijke begeleiding verder. Door het doen, het werk te bespreken, te kijken naar bestaande kunst en naar wat de medecursisten maken, ontwikkelt u uw eigen beeldtaal en techniek. Het grootste gedeelte van het materiaal is aanwezig. Wanneer er iets aangeschaft moet worden, gebeurt dit in overleg met de docent.
.

Tijd: 10.00-12.30 uur
Aantal deelnemers: min. 8/max. 12
Aantal lessen: 13
Aantal deelnemers: min. 8/max. 12
Kosten: € 250,00
DONDERDAGCURSUS
Docent: Erica Huber
Data: 12 jan. t/m 20 april 2023
VRIJDAGCURSUS
Docent: Barta de Broekert
Data: 13 jan. t/m 21 april 2023

Beide groepen zijn afgelopen najaar begonnen. Er is voor nieuwe deelnemers in de donderdaggroep nog een enkele plaats vrj.Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden


Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven