bridge bidbox 02 475
De cursus is voor beginnende bridgers die de eerste beginselen van het spel al meester zijn.

Na de start in het najaar 2022 gaan we nu door met boek 1 van Start met Bridge. We zijn ruim op de helft van het boek en de cursist behoort te weten hoe slagen worden gemaakt, snijden, lengteslagen ontwikkelen, uitkomen tegen troef- en sans atoutcontracten. We zijn net begonnen met bieden en baseren ons systeem op de 5 kaart hoog. 
Lesmateriaal: Start met Bridge 1 van Jacques Barendregt, Theorie- en werkboek. Kosten van het lesmateriaal € 27,50. De docent zorgt voor de boeken bij het begin van de cursus.

Bridge is een spel voor twee spelers die samen spelen. Als je al weet met wie je gaat spelen, schrijf dan met zijn tweeën in. Maar alleen ben je ook van harte welkom.

Docent: Ernst Millaard
Aantal deelnemers: min.8/max.24
Aantal bijeenkomsten: 12
Tijd: donderdag 10.00-12.30 uur
Data: 12 jan. t/m 6 april 2023 (reserve: 20 april)
Kosten: € 100,00


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wendenOm u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven