Sika 0518 02 400

Yoga is een bewustwordingsproces.

In een yoga-uur beweeg je aandachtig en geconcentreerd, waarbij de nadruk ligt op ontspannen bewegen binnen het kader van je eigen lichamelijke mogelijkheden. Bij de bewegingen leer je de juiste ademhaling toe te passen. Je leert ook dat je alles wat je doet ontspannen kunt doen. Na de beweging volgt een bewuste, geconcentreerde ontspanning. In een yoga-uur moet niets. Als je een oefening niet prettig vindt of een beweging niet kunt maken dan doe je even niet mee. Kleding: maillot, joggingbroek of andere niet-knellende kleding. Verder graag sokken, slaapzak of een stevige handdoek meebrengen.

Docent: Sika van Wijk
Aantal lessen: 16
Aantal deelnemers: min. 8/max. 12
Dag/tijd:
Groep 1: donderdag 9.30 -11.00 uur
Groep 2: donderdag 19.30-21.00 uur
Data: 12 jan. t/m 18 mei 2023
Kosten: € 115,00
De groepen startten in oktober. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden
Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven