MaartjeGroot 425
Wordt alledaags bewegen moeilijker? Wilt u met meer gemak bewegen? 

Zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam blijven? Doe dan met ons mee en krijg ​weer​ meer plezier in bewegen! Tijdens de lessen oefenen we alle spieren en gewrichten op een ontspannen en bewuste manier. We maken ze soepel en houden ze sterk. We werken aan het verbeteren van uw houding, balans, belastbaarheid en coördinatie, samen met een ontspannen ademhaling.
De groep is niet te groot. ​Er is voldoende​ persoonlijke aandacht voor iedereen.
Wilt u a.u.b. een handdoek en sokken meenemen

Maartje: Van dansen en bewegen word ik altijd erg blij! Ik beoefende al jong jazzballet en turnen. Thuis was er daarnaast veel aandacht voor een correcte houding. De opleiding tot oefentherapeut Mensendieck sloot hier mooi op aan. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2004 ben ik mijn eigen oefentherapiepraktijk gestart in de Hoeksche Waard. Daar heb ik met veel plezier zes jaar gewerkt en daarna nog enkele jaren groepslessen gegeven. Om na enkele omzwervingen nu weer bewegingslessen te gaan geven vind ik een fijn vooruitzicht!


Docent
: Maartje Groot
Aantal lessen: 14
Aantal deelnemers: min. 8/max. 9
Tijd: woensdag 9.00-10.00 uur
Data: 11 jan. t/m 26 april 2023
Kosten: € 95,00


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden

De groep startte in het najaar. Er is nog een enkele plaats beschikbaar.

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven