siena 450

Dappertutto betekent overal: overal Italiaanse taal!

In Italië, op vakantie; in de stad, in je favoriete Italiaanse restaurant; thuis, bij je Italiaanse vrienden en familie; en nu ook bij Buurtvereniging Overveen! In dit vierde deel van de beginnerscursus met communicatieve aanpak maken we het A1-niveau van Italiaans af. We gaan door met het voeren van gesprekken en het vertellen van gebeurtenissen in de tegenwoordige en verleden tijd; we praten over winkelen, we gaan naar de markt om boodschappen te doen, we gaan naar de dokter om gezondheidsproblemen op te lossen en we praten over werk. We behandelen de laatste twee hoofdstukken (9 en 10) van het boek.

Deze cursus is geschikt voor jou als je de eerste drie cursussen Italiaans bij de BVO al hebt gevolgd of als je al een beetje Italiaans spreekt: je kunt over jezelf praten, je gewoontes, je huis, je stad, je familie, je kunt vertellen wat je gedaan hebt tijdens je laatste vakanties; je beheerst de basis van grammatica zoals lidwoorden, zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, de belangrijkste werkwoorden in de tegenwoordige en verleden tijd. Italiano Dappertutto is ook een culturele reis naar Italië: naast het leren van de basiswoorden en - grammatica maak je ook kennis met de Italiaanse cultuur, gewoonten, steden, eten en meer.
Er is ook een cursus voor echte beginners: Klik hier


Docent: Giovanna Digregorio
Aantal lessen: 14
Aantal deelnemers: min. 8/max. 9
Tijd: dinsdag  13.15-14.45 uur
Data: 10 jan. t/m 18 april 2023
Kosten: € 140,00
Het boek: Dieci A1, Alma Edizioni ISBN: 9788861826762 [boek + interactief e-boek] of 9789463925037 [boek] bestel je zelf.
Link 


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden 

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven