Cita Vissers fotograaf 300

In deze beginnerscursus gaan we kijken naar mogelijkheden van de diverse camera's en lenzen en we leren over de belangrijkste instellingen. Aan bod komen diafragma, iso, sluitertijd en kijken we hoe u met de mogelijkheden van de belichtingsdriehoek kunt spelen met scherptediepte en beweging. Verder besteden we veel aandacht aan beeldtaal en bespreken we hoe je een krachtige en sprekende foto maakt, een foto die opvalt, waar je langer naar wilt kijken. Door de opdrachten krijg je veel feedback, je leert anders kijken en je leert selecteren. Met deze cursus word je op een uitdagende en vrolijke manier gemotiveerd en geïnspireerd om met veel plezier te genieten van het maken van foto's.
Deze basiscursus voor fotoliefhebbers bestaat uit de beginnerscursus in dit najaar en de vervolgcursus in het komend voorjaar. Na dit eerste jaar bestaat de mogelijkheid aan te sluiten bij een groep enthousiaste fotografen bijeen in de Fotoclub BVO.

Docent: Cita Vissers
Aantal lessen: 6, 1x per 14 dg.
Aantal deelnemers: min. 6/max. 8
Tijd: vrijdag 10.00-12.00 uur
Data: 16 sept. t/m 9 dec. 2022
Kosten:
€ 85,00


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven