IngervdWerf 010619 450

 Deze cursus volgt op de cursus Intuïtief Tekenen.

Die loopt van 8 september tot 27 oktober, maar beide cursussen zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Het verschil zit hem in de materialen waarmee we gaan werken. In deze cursus gaan we aan de slag met aquarelverf, acrylverf en oliepastelkrijt. Met aquarelverf schilderen we op nat papier, in de zogenaamde nat-in-nat techniek, waardoor de kleuren lekker uitvloeien. Werken met oliepastelkrijt klinkt misschien niet als schilderen, maar je krijgt een heel verrassend, schilderachtig effect, wanneer je het uitveegt met een poetsdoek met olie. Wil jij jezelf ook verrassen? Geef je dan op voor deze cursus.

Docent: Inger van der Werf
Aantal lessen: 7
Aantal deelnemers: min.6/max.9
Tijd: woensdag 19.30-21.30 uur
Data: 2 nov. t/m 14 dec. 2022
Kosten: € 145,00 incl. 1 consumptie per les en alle materialen behalve oliepastelkrijt

Benodigde materialen: oliepastelkrijt en aquarelverf. I.v.m. de hygiëne werk je zoveel mogelijk met je eigen materialen. Mocht je iets missen, dan kun je in overleg wat aanschaffen of lenen bij de docent. Bij deze cursus zijn papier en lijnolie inbegrepen. Ook penselen zijn te leen. Graag zelf zorgen voor oliepastelkrijt

Wil je eerst eens uitproberen? Volg dan een proefles bij de docente. Meer info: www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/kalender

-Tot 1 juli hebben diegenen die al meededen voorrang bij inschrijving


 

Bent je lid (geworden) van de BVO, dan kun je je eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor je je wilt inschrijven,
3. de vermelding dat je akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat je akkoord gaat met de opname van je gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kun je je ook tot dit e-mailadres wenden

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven