Afdrukken

Intuitief Tekenen 05 450

Houd je van kleur en wil je je graag (leren) uitdrukken met diverse tekentechnieken?

Dan is deze cursus iets voor jou. Aan het begin van de les zullen we wat creatieve en meditatieve ontspanningsoefeningen doen om aan te landen en bij jezelf te komen. Vervolgens ga je lekker aan de slag met kleurig pastelkrijt, kleurpotlood of houtskool, waarbij je je laat leiden door je gevoel. De docent reikt onderwerpen/thema’s aan, maar er is altijd ruimte om met je eigen thema’s aan de slag te gaan. Er is in deze cursus ruimte voor tekentechnische zaken, zoals kleurverloop, dieptewerking en contrastwerking. Maar belangrijker is je zelfexpressie en de mogelijkheden waarop je jezelf kunt uitdrukken met diverse tekentechnieken op papier.


Docent: Inger van der Werf
Aantal lessen: 7
Aantal deelnemers: min. 6/max. 9
Tijd: woensdag 19.30-21.30 uur
Data: 7 sept. t/m 27 okt. 2022
Kosten: € 145,00 incl. 1 consumptie per les en de meeste materialen.
Benodigde materialen: soft pastelkrijt, kleurpotloden, houtskool, kneedgum. I.v.m. de hygiëne werk je zoveel mogelijk met je eigen materialen.

Mocht je iets missen, dan kun je in overleg iets aanschaffen of lenen bij de docent. Bij deze cursus is het tekenpapier en gebruik van houtskool inbegrepen. Kleurpotloden zijn eventueel te leen. Graag zelf zorgen voor soft pastelkrijt.
Wil je eerst eens uitproberen? Volg dan een proefles bij de docente. Meer info: www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/kalender


Deze cursus vervalt bij de BVO: er zijn niet genoeg deelnemers. Maar je kunt hem wel, bij de docent zelf volgen! 
www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/kalenderBen je lid (geworden) van de BVO, dan kun je je eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor je je wilt inschrijven,
3. de vermelding dat je akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat je akkoord gaat met de opname van je gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kun je je ook tot dit e-mailadres wenden