Afdrukken

GiovannaDigregorio 475

Italiano dappertutto betekent: Overal Italiaanse taal!

In Italië, op vakantie, in de stad, in je favoriete Italiaanse restaurant, thuis, bij je Italiaanse vrienden en familie en nu ook bij Buurtvereniging Overveen! In dit derde deel van de beginnerscursus met communicatieve aanpak gaan we verder met de basis van Italiaans en leer je ook in de verleden tijd over je reizen te vertellen en over familie en traditie te praten. We behandelen delen 7-8 van het boek.

Italiano Dappertutto is ook een culturele reis naar Italië: naast het leren van de basiswoorden en -grammatica maak je ook kennis met de Italiaanse cultuur, gewoonten, steden, eten en nog veel meer. Om als nieuwe cursist te kunnen aansluiten bij deze groep moet je al een beetje Italiaans kennen (jezelf kunnen voorstellen, praten over jezelf, jouw huis en stad; je beheerst de basis van de grammatica zoals lidwoorden, zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, de belangrijkste werkwoorden in de tegenwoordige tijd..Docent:
Giovanna Digregorio
Aantal lessen:
10
Aantal deelnemers:
min. 8/max. 9
Tijd:
maandag 14.00-15.30 uur
Data:
26 sept. t/m 12 dec. 2022
Kosten:
€ 100,00
Het boek Dieci A1, Alma Edizioni, ISBN: 9788861826762 of 9789463922562 (boek en/of interactief e-boek) bestelt u zelf.Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden