Foto sorteren 425

daarna opslaan en een fotoboek maken

U heeft vast nog een grote verzameling papieren foto's in albums of los in dozen. En u heeft waarschijnlijk ook veel foto's in uw smartphone staan. Wordt het niet hoog tijd om daar orde in te scheppen? In deze cursus leert Ludo Korteman u om papieren foto's te scannen. U leert uw foto's te ordenen en op een veilige plaats weg te zetten. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk terugvinden. Vervolgens maken we ook een fotoboek of een filmpje van uw mooiste foto's.

Het is niet moeilijk: na vier lessen kunt u het zelf.
Neemt u wat oude en/of digitale foto’s mee en uw opgeladen laptop. Met een tablet of smartphone kunt u ook meedoen, maar met een laptop heeft u meer mogelijkheden.


Docent: Ludo Korteman
Aantal lessen: 4
Aantal deelnemers: min. 4/max.6   
Tijd: maandag 09.45-11.45 uur
Data: 5 t/m 26 september 2022
Kosten: € 57,50 

Deze cursus gaat niet door


Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven