De BVO sluit opnieuw

De BVO sluit opnieuw

logo bvo2

NIEUWSBRIEF, 14 december 2020Aan alle cursisten, gastvrouwen, vrijwilligers en overige belanghebbenden bij de BVO-Tinholt

Zoals eigenlijk al een paar dagen werd verwacht, heeft het kabinet vandaag besloten dat Nederland helaas opnieuw in een fase van lockdown terecht komt. Premier Mark Rutte heeft dit besluit toegelicht in een vanavond uitgezonden toespraak.

Dat betekent dat ook de BVO helaas weer gesloten moet worden en wel met ingang van dinsdag 15 december 2020 tot en met in ieder geval dinsdag 19 januari 2021.

De nog lopende cursussen in december 2020 zullen dus niet kunnen worden afgemaakt en voorlopig gaan wij ervan uit dat de nieuwe cursussen pas op zijn vroegst na 19 januari 2021 kunnen starten.
Het bestuur van de BVO zal zich op korte termijn beraden over de ontstane situatie en U uiteraard regelmatig op de hoogte houden.

Wij betreuren uiteraard de gang van zaken, maar begrijpen heel goed waarom er op dit moment gekozen wordt voor ingrijpende maatregelen. De besmettingsaantallen lopen voortdurend op en uiteindelijk gaat het er toch om dat wij op een veilige manier cursussen en andere bijeenkomsten kunnen aanbieden.
Wij rekenen ook nu weer op Uw begrip en hopen in januari 2021 met positiever nieuws te kunnen komen.


Ondanks alles wenst het bestuur van de BVO-Tinholt U fijne feestdagen toe.
Onze wens voor U is ongewijzigd: BLIJF GEZOND!!


Met hartelijke groet
namens het bestuur BVO-Tinholt,

Albert van der Heijden, voorzitter

Email built with AcyMailing