BUURTVERENIGING OVERVEEN
gebouw Tinholt
Vrijburglaan 17
2051 LA  Overveen
telefoon 023 526 12 78
B.g.g.: bel svp.een van de bestuursleden
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bank: NL 06 INGB 0003 3238 11 t.n.v. BVO Overveen


Ons parkeerterrein ligt bij de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf deze parkeerplaats loopt u via een kort pad direct naar ons terrein.
De ingang van het buurtverenigingsgebouw Tinholt bevindt zich aan de andere kant van het gebouw.
Parkeren aan de Vrijburglaan geeft overlast voor de bewoners: gebruik daarom svp. het terrein aan de Willem de Zwijgerlaan. ALGEMENE INFORMATIE
Buurtvereniging Overveen kan als vrijwilligersorganisatie alleen bestaan dankzij inkomsten uit cursussen/activiteiten en de contributie van onze leden. Daarom is een lidmaatschap van de vereniging bij deelname aan cursussen of langerlopende activiteiten een voorwaarde. De contributie bedraagt € 12,50 per cursusjaar (augustus t/m juli). 
Voor deelname aan workshops, lezingen en wandelingen is het lidmaatschap niet verplicht.

Door u in te schrijven als lid en/of voor een cursus gaat u akkoord met het door ons incasseren van de vereiste betaling(en).
 
Wanneer u zich inschrijft voor een cursus en speciaal daarvoor lid bent geworden en de cursus gaat niet door dan kunt u dit lidmaatschap via een e-mail of een briefje aan BVO, Vrijburglaan 17, 2051 LA Overveen weer annuleren. De inschrijving als lid vervalt niet automatisch. 

Inschrijvingen registreren wij in volgorde van ontvangst.Tussentijds instappen bij een cursus kan alleen na overleg. Cursussen/workshops starten bij voldoende inschrijving. Wanneer een cursus niet kan doorgaan, ontvangt u bericht en vervalt de afgegeven incassomachtiging voor het cursusgeld. 

Door u in te schrijven, als lid en/of voor een cursus, workshop of activiteit, gaat u akkoord met het opnemen van de door u verstrekte gegevens in onze administratie. Wij gaan zorgvuldig met deze informatie om en bewaren die zolang die nodig is. 

Een inschrijving is niet vrijblijvend. Bij annulering van uw inschrijving van een cursus vanaf 15 dagen voor de start dient u 50% van de cursusprijs te betalen.
Bij annulering binnen 8 dagen bent u 100% verschuldigd. Dit alles met uitzondering van uitzonderlijke omstandigheden, ter beoordeling van het bestuur. 

Voor lezingen geeft u zich tevoren op en betaalt u ter plekke, liefat gepast. U kunt ook pinnen. . 

U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger: er zijn voor u activiteiten in een prettige sfeer te doen, waaronder het werk aan de bar tijdens cursussen en activiteiten. 
E-mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 5474 3190 / 06-4369 0609.

Het lidmaatschap geldt tot schriftelijke/digitale wederopzegging..
U kunt het lidmaatschap beëindigen
- via een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- met een briefje aan: BVO, Vrijburglaan 17, 2051 LA Overveen 
Bij tussentijdse opzegging kunnen wij de betaling over het lopende jaar niet vergoeden.

> In de maanden juli en augustus is de BVO gesloten: onze vrijwilligers zijn dan (ook) op vakantie.


VAKANTIES

Voorjaarsvakantie: 25 februari - 5 maart '23
Meivakantie: 29 april - 7 mei '23 
Zomervakantie: 22 juli - 3 september '23 


ORGANISATIE VAN DE CURSUSSEN / LEZINGEN E.D.

Margriet Smit tel. 023 525 6797
Ineke Mugge tel. 023 527 1055

> E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie over nieuwe cursussen, gewijzigde data en vele andere interessante zaken krijgt u in de loop van het jaar via onze onregelmatig verschijnende digitale Nieuwsbrief.
Meldt u aan - dit geldt ook voor niet-leden - via de ingang "Nieuwsbrief" op de oranje kolom hier links. 
Daarnaast kunt u (uiteraard gratis) lid worden van de eigen BVO-groep op Facebook


INFORMATIE ACTIVITEITEN
Naast cursussen en lezingen voor volwassenen hebben wij voor volwassenen ook enkele 'activiteiten' op het programma staan. De activiteitsgroepen werken zonder docent.
De groepen komen over het algemeen het gehele seizoen lang bij elkaar, maar niet in de zomervakantie en meestal ook niet tijdens andere officiële vakantieperioden.

U kunt op deze website méér informatie vinden maar ook direct met iemand van de groep contact opnemen: 

Vrij schilderen en tekenen op maandagochtend (MOS) 023 527 8001 / 06 1835 6459
Duinwandelgroep: neem contact op met de BVO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.